January 19, 2019
News Ticker

Liderul PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu: “Medicii s-au săturat de birocrație! Vor să-și facă datoria de doctori!”


Liderul PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, apreciază că medicii s-au săturat de birocrație operând pe calculator și îi solicită premierului Mihai Tudose să-l remanieze pe Ministrul Sănătății, Florian Bodoc.

S-au mărit salariile în sistemul sanitar, dar ce folos, situaţia este în continuare critică. Oamenii nu au medicamente sau, dacă ele există, sunt foarte scumpe ori greu de procurat. De asemenea, condiţiile din spitale sunt mizerabile!

Constatăm cu stupoare că medicii de familie, din cauza legilor făcute pe genunchi, au devenit nişte simpli birocraţi, funcţionari care sunt obligaţi să completeze zilnic la tabele şi referate. Să lucreze în tot soiul de programe informatice, în detrimentul bietului pacient căruia nu i se mai poate acorda atenţia cuvenită.

Bolnavul a devenit un număr de cod, o piesă de inventar. Cetăţeanul român care îşi plăteşte contribuţiile pentru sănătate, constată, trist, dezamăgit, şi nu de ieri de azi, că este minţit şi păcălit.

Acum, am văzut că ministrul Florian Bodog şi mai marii de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate au reuşit să-i scoată în stradă pe medicii de familie care şi aşa sunt puţini, după ce mulţi doctori şi-au luat lumea în cap, căutând respect şi o viaţă mai bună.

Medicii s-au săturat de birocraţie, vor să-şi facă datoria de doctori, nu de operatori pe calculator. Bodoc nu prea a avut urechi să-i audă. Oricum, este ocupat acum să dea cu subsemnatul la DIICOT. Ar fi cazul ca domnul Tudose să-l remanieze. A dovedit că nu are deloc treabă cu sănătatea naţiei. Şi câţi ca el în guvernul PSD!”, a mărturisit Marius Caravețeanu – Președinte PNL Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.