March 21, 2019
News Ticker

Acțiune comună a polițiștilor din Dâmbovița și Ilfov pe DN 1A și DN 7


Polițiștii de la rutieră din Dâmbovița și Ilfov organizează o acțiune comună pe DN1A și pe DN7, pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație, folosind autospecialele dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Polițiștii acționează pe raza localităților Păstârnacu, Bujoreanca, Lucianca, Crevedia, Mogoșoaia, Vlăsia, Chitila, Tărtășești, Slobozia Moară, Lungulețu, Mătăsaru, Valea Mare și Găești.

Acțiunea se axează în special pe combaterea excesului de viteză, pe verificarea stării tehnice și a legalității transportului de mărfuri și persoane.

La activități participă și efective de ordine publică și reprezentanți ai I.S.C.T.R..

Informații de background:

În perioada 01 ianuarie-31 decembrie 2017, pe DN1A, pe raza județelor Dâmbovița și Ilfov s-au produs 11 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 4 persoane, rănirea gravă a 11 persoane și vătămarea corporală ușoară a altor 6.

Totodată, pe DN7, în aceeași perioadă s-au înregistrat 13 accidente de circulație grave care au avut ca și consecințe decesul a 5 persoane, vătămarea corporală gravă a 8  persoane și rănirea ușoară a altor 7.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.