January 18, 2019
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviștei! 256.000 lei alocați pentru acțiuni social – filantropice


Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în Eparhia noastră, cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului și Anului Nou, prin contribuția Centrului Eparhial și a parohiilor, s-au desfășurat numeroase proiecte social-filantropice, în valoare de 256.000 lei.

Astfel, au fost oferite materiale igenico-sanitare, articole de menaj, alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerii, dulciuri și rechizite tuturor centrelor sociale din județul Dâmbovița, au fost ajutați numeroși credincioși cu nevoi medicale grave sau urgente, ori cu probleme materiale deosebite și au fost sprijinite proiecte social-filantropice, educaționale și misionar-culturale, în diferite localități ale județului, prin intermediul parohiilor.

De asemenea, au fost oferite daruri bolnavilor internați în spitalele din Eparhia noastră, cu acest prilej având loc, în cele mai multe cazuri, și câte un concert de colinde. La majoritatea parohiilor, au fost acordate ajutoare materiale credincioșilor defavorizați sau aflați în situații de viață complexe.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.