August 3, 2020
News Ticker

7 milioane de euro! (Nouă) Finanţare europeană pentru Municipiul Târgovişte

Sfârșitul de an aduce o veste excelentă pentru comunitatea târgovișteană. O nouă finanțate europeană, de data aceasta în valoare de 7.000.000 euro, a fost obținută de către administrația locală târgovișteană, prin Grupul de Acțiune Locală “Târgoviștea Egalității de Șanse”.

Proiectul în discuție, vizează construirea unui bloc de locuințe sociale, reabilitarea a 4 străzi într-o zonă marginalizată a municipiului, construirea a 2 crese și a unei grădinițe, construirea unui Centru Social pentru Persoane Vârstnice și dotarea acestuia, dar și crearea sau modernizarea unor locuri de joacă, reabilitarea unor spații verzi, acordarea unor ajutoare de minimis, dotarea unor unități de învățământ, asigurarea de servicii “Școala după Școală” și “A doua Șansă”, furnizarea de servicii medicale, înființarea unor magazine sociale, campanii de combatere a discriminării la nivelul școlilor, programe de formare profesională sau de ucenicie.

Investiția este finanțată prin POR și POCU, în cadrul liniei de finanțare «Dezvoltarea Locală Plasată sub Responsabilitatea Comunității»”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgovişte.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1