October 19, 2018
News Ticker

Teodor Rădoi, ex-Viceprimarul Orașului Titu: “De Crăciun eu voi fi mai bun!”


Pentru că am primit foarte multe mesaje de la dvs. în ultimele zile, unele de încurajare, altele de revoltă, altele prin care vă exprimați uluirea de ceea ce se intamplă cu orașul nostru, care a reușit recordul negativ de a rămane fără un viceprimar, aș dori să vă adresez câteva gânduri, pe această cale.

Sunt un om simplu, și ca majoritatea oamenilor din Titu, nu am vile, nu am mașini de lux și nu îmi petrec vacanțele în țări exotice. Părinții mei sunt tot oameni simpli, și împreună cu bunicii, m-au crescut cu frică de Dumnezeu și de lege, m-au învățat să fiu onest, responsabil, să cred în Dumnezeu și să am compasiune față de cei care au nevoie de ajutor. Ei sunt cei care s-au sacrificat pentru mine și mi-au dat uneori și ultimii bani din buzunar ca să îmi termin studiile și i-am făcut mândri când am luat licența de economist cu notă 10.

Cea mai mare avere a mea constă în familie, prieteni și toți oamenii care îmi sunt alături și la bine și la greu. Tocmai de aceea nu permit și nu voi permite nimănui să mă folosească și apoi să mă umilească, să mă arunce ca pe un obiect! Nu permit din respect pentru familia mea și pentru oamenii care îmi sunt alături! Ei și cei care mă cunosc, știu cât suflet am pus pentru a-mi face treaba cât mai bine în orașul care m-a ales viceprimar. Am muncit în primul rând pentru orașul meu, unde, ca orice cetățean, și eu și familia mea vrem să ne fie mai bine ! Am făcut tot posibilul să nu-mi dezamăgesc echipa din care făceam parte. Din păcate, unii oameni pe care îi credeam aproape m-au dezamăgit profund…

Nu vreau funcții cu orice preț, nu mă voi face preș în fața nimănui și nu mă voi compromite pentru putere sau alte beneficii. Dacă făceam asta, astăzi eram tot viceprimar! Voi continua să fiu alături de dvs., oamenii de bine ai acestui oraș, așa cum și dvs sunteți alături de mine în această perioadă dificilă! Demiterea mea nu are nicio legătură cu activitatea mea de la primărie, sunt doar victima unor interese oculte și a orgoliilor personale.

Le doresc succes colegilor mei care s-au gândit să-mi facă acest cadou de sărbători. Mă bucur că am reușit încă o data să-i capacitez. De Crăciun eu voi fi mai bun, ei poate mai adevărați !

Sunt fericit că sunt sănătos, că am alături familia, prietenii și colegii care mă prețuiesc și pe care îi prețuiesc și eu!

Vă mulțumesc foarte mult pentru toate cuvintele frumoase și încurajările pe care mi le-ați trimis ! Vă doresc tuturor sărbători fericite și pline de împăcare sufletească !

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.