April 19, 2024
News Ticker

ISU “Basarab I” Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 160 de cazuri medicale

În perioada 27 noiembrie – 03 decembrie, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 11 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 7 acțiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populației, 6 acţiuni pentru asigurare zonă, 3 acţiuni pentru asistenţa persoanelor şi 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (salvare animal).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 168 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 1 control pe linia prevenirii incendiilor şi 4 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

În perioada 02-03 decembrie a.c., Caravana “Fii pregătit!” a fost prezentă în județul Dâmbovița (sâmbătă – 02 decembrie, în mun.Târgoviște, iar duminică – 03 decembrie, în mun. Moreni). În cele două zile, în intervalul orar 10:00 – 16:00, personalul ISU „Basarab I” Dâmboviţa a organizat cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutorîn situații de urgență, precum și prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România (cutremure, inundații, incendii) și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1