August 4, 2020
News Ticker

“Baschet-Sănătate, Educație, Recreere!” Premierea elevilor participanți, la CN Ienachiță Văcărescu Târgoviște

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat, la Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte, la festivitatea de premiere a participanților la competiţia de baschet organizată în cadrul proiectului Baschet – sănătate, educaţie, recreere, proiect finanţat nerambursabil de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Proiectul s-a derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmboviţa.

Concursul – la care s-au înscris mai multe licee și școli târgoviștene – s-a desfășurat în perioada 15 – 29 noiembrie 2017, în sala de sport a Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”.

La festivitatea de premiere au mai participat: Dana Pîrvulescu – directorul Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte, profesori, antrenori ai echipelor de baschet, elevi ai liceelor și școlilor înscrise în competiţie.

Cu acest prilej, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, i-a felicitat pe elevii care s-au înscris în competiție și a subliniat importanța acestor acțiuni în rândul tinerilor. Totodată, a dat asigurări că va sprijini pe viitor și alte proiecte menite să motiveze elevii din școlile și liceele dâmbovițene să participe la acțiuni sportive și să atragă un număr cât mai mare de elevi în practicarea baschetului și a sportului în general.

Valoarea proiectului este de 16.752 lei, din care 15.022 lei reprezintă suma totală alocată proiectului de către Consiliul Județean Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1