April 26, 2024
News Ticker

ISU “Basarab I” Dâmbovița! Intervenții la 8 incendii și peste 100 de cazuri medicale

În perioada 23 – 29 octombrie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 9 – acțiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populației, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 10 acţiuni pentru asistenţa persoanelor şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (2 – salvare animale, 1 – degajare copac și 1 – deblocare de ușă).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 110 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 1 control pe linia prevenirii incendiilor şi 3 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate exerciţii de evacuare şi exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1