January 19, 2019
News Ticker

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, membru de onoare al Senatului Universității Valahia


Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a primit titlul de membru de membru de onoare al Senatului Universității Valahia, distincție conferită în ziua deschiderii noului an universitar.

Cu recunoștință am primit astazi, din partea Senatului Universității „Valahia” din Târgoviște, titlul de Membru de Onoare al Senatului Universitar. Este un moment încărcat, în egală măsură, de emoție și responsabilitate.
Universitatea „Valahia” a creat, de-a lungul celor 25 de ani de existență, un mediu de înaltă ținută academică, recunoscut ca atare pe plan național și internațional. Un sfert de secol de educație universitară înseamnă, pentru această comunitate, un reper incredibil și, în același timp, o promisiune pentru mai departe.
Înțelegând toate acestea, învățământul superior din Târgoviște a avut și va avea în mine un susținător determinat să dezvolte și să crească prestigiul instituției, competitivitatea acesteia pe plan național și international.

Totodata, tin sa urez profesorilor si studentilor mult succes la debut de an universitar!
Ca primar al municipiului, nu pot fi decât partener total al initiativelor pe care Universitatea le dezvoltă.
Avem proiecte multe și ambițioase de interes comun și suntem aici, să ajutăm Universitatea. Îmi aduc aminte că anul trecut, chiar la deschiderea anului universitar, am luat hotărârea de a acorda gratuitate la transportul în comun pentru studenții care locuiesc în Târgoviște. Continuăm cu proiecte de burse pentru studenți și alte inițiative, mult mai spectaculoase – mă gândesc la proiecte de cercetare științifică cu aplicabilitate în domeniul auto sau al conceptului de smart-city.
Toate astea mă fac pe mine mândru, ca târgoviștean și mă fac mândru, ca primar al orașului.
”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.