January 22, 2019
News Ticker

Nu faceți ca el! Ordine de zi jenantă a Consiliului Local Pietrari! Și After School desființat


Gheorghe Neacșu
Gheorghe Neacșu

Supunerea spre aprobare a proiectului de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Local Pietrari în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Pietrari, supunerea spre aprobare a proiectului de hotărâre privind aprobarea suspendării activității Centrului de zi pentru îngrijirea copiilor aflați în situații de risc, amplasat în satul Șipot, Comuna Pietrari pe perioada anului școlar 2017-2018 și diverse (cererea formulată de doamna Sandu Floarea nr.4828/12.09.2017.

Așa arată ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Pietrari din data de 26 septembrie 2017, convocată de Gheorghe Neacșu-Primarul Comunei Pietrari.

Astea sunt “mărețele” proiecte de dezvoltare propuse spre dezbatere și analiza aleșilor locali, în interesul comunității ! Adică….desființarea unui After School, care asigură hrană, odihnă și educație unor copii nevoiași, din familii fără posibilități materiale. O nesăbuință mai mare nici că nu putea exista, dar așa înțelege administrația locală din Pietrari să gestioneze problemele comunității.

Cu asemenea proiecte de hotărâre, Comuna Pietrari va cunoaște, fără îndoială, o dezvoltare luminoasă, fără precedent…

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.