January 19, 2019
News Ticker

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan: “De dezvoltarea economică depinde prosperitatea cetățenilor!”


Faptul că urmează să se realizeze în Dâmboviţa cel mai mare proiect de infrastructură din istoria judeţului este un lucru care să ne bucure, este un semnal excelent pentru dezvoltare. Având drumuri moderne, cu toate amenajările specifice, putem spera şi la oportunitatea investiţiilor economice.

Acest proiect, în valoare de peste 200 de milioane de lei, care implică reamenajarea a 62 de kilometri de drumuri judeţene, a fost conceput şi avansat de către senatorul Adrian Ţuţuianu, în perioada când îndeplinea funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Dâmboviţa intră, prin proiectul “Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B şi DJ 101 B, pe traseul limită judeţ Prahova-Moreni-Gura Ocniţei-Răzvad-Ulmi-Târgovişte-Comişani-Bucşani-Băleni-Dobra-Finta-Bilciureşti-Cojasca-Corneşti-Butimanu-Niculeşti-limită judeţ Ilfov”, în rândul judeţelor cu reţele rutiere de nivel european!

Felicit toţi factorii implicaţi în derularea acestui megaproiect şi echipa de implementare. Sunt convins că lucrările vor demara la termenele stabilite şi se vor încheia la fel.

În calitatea mea de parlamentar de Dâmboviţa, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a atrage cât mai multe investiţii în judeţul nostru. De dezvoltarea economică depinde prosperitatea tuturor cetăţenilor!”, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.