January 22, 2019
News Ticker

ISU “Basarab I” Dâmbovița! Acțiuni de intervenție și activități preventive


Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 9 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere etc.), 16 incendii de vegetaţie, 8 acţiuni pentru asigurare zonă, 4 acţiuni pentru asistenţa persoanelor, 4 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei şi 4 acţiune la alte situaţii de urgenţă (3 acţiuni pentru degajare copaci căzuţi pe carosabil şi 1 acţiune pentru degajarea unui autoturism rămas blocat în apa strânsă pe carosabil în urma precipitaţiilor).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 132 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 3 controale pe linia prevenirii incendiilor şi 4 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 26 sancţiuni contravenţionale principale (în cuantum de 52.500 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate exerciţii de evacuare şi exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.