January 22, 2019
News Ticker

Dunca, tu ce păzești?! Mari întârzieri la plata salariilor antrenorilor


Au trecut aproape 2 săptămâni de când ar fi trebuit ca antrenorii cluburilor sportive subordonate Ministerului Tineretului și Sportului să-și încaseze salariile aferente lunii august și, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi. Mii de antrenori din toată țara nu și-au primit drepturile salariale care ar fi trebuit onorate încă din data de 14 septembrie.

În timp ce Ministrul Marius Dunca are orice alte preocupări decât situația critică în care se (re) găsesc antrenorii, șlefuitorii de talente și familiile lor trec prin momente grele din cauza incompetenței guvernanților.

Avem și noi familii, copii de întreținut, rate la bănci, ne facem și noi calcule, dar situația a devenit extrem de gravă. Nu se poate așa ceva ! Nu știu ce se întâmplă, dar cineva ar trebui să ia măsuri urgente“, ne-a mărturisit unul dintre antrenorii Clubului Sportiv Târgoviște.

Apropos de Clubul Sportiv Târgoviște, cu sprijin politic consistent, o “plantă” a ajuns la conducerea CS Târgoviște, care n-are niciun habar cu sportul ori cu managementul sportiv.

Tot cu sprijin politic masiv și tot o “plantă” (dar mai mare!) a ajuns în fruntea sportului dâmbovițean (DJST)! Și ne mai întrebăm de ce sportul, în general, se prăbușește….?!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.