April 19, 2024
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviștei! Mitropolitul Nifon, vizită pastorală la 4 parohii din Titu

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON a efectuat o vizită pastorală în cadrul Protoieriei Titu, unde a vizitat un număr de 4 parohii: Românești, Poiana de Sus, Stănești și Colacu.
La aceste parohii, împreună cu preoții și autoritățile locale, au fost discutate problemele cu care se confruntă fiecare comunitate parohială, precum și cele legate de construcția bisericii noi (Românești), construcția casei parohiale (Poiana de Sus), pictură din nou (Colacu) și reparații curente la sfântul locaș (Stănești). Au fost abordate și probleme pastoral-misionare și administrativ-gospodărești caracteristice fiecărei comunități parohiale în parte, Înaltul Ierarh oferindu-le clericilor îndrumarea necesară pentru optima lor rezolvare.
Dăruindu-le Înalta binecuvântare, Mitropolitul NIFON i-a încurajat pe preoții de la aceste parohii să finalizeze toate lucrările începute și i-a încredințat de sprijinul Centrului Eparhial.
Remarcăm sprijinul exemplar și demn de urmat și de alții, oferit de către primarii localităților de care aparțin aceste parohii: domnul Marius Caravețeanu, Primarul Orașului Răcari, domnul Nicolae Catrina, Primarul Comunei Potlogi, și domnul Marian Șerban, Primarul Comunei Poiana.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1