Firma târgovișteană CICOM, prezentă la Festivalul Înghețatei, la Constanța


Firma târgovișteană CICOM, locul 3 pe plan național în domeniul înghețatei, prezidată de soții Daniela și Cornel Coman, este prezentă la Festivalul Înghețatei, care se desfășoară la Constanța.

Festivalul se desfășoară în perioada 29 iunie – 2 iulie, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, și este primul festival dedicat îngheţatei şi dulciurilor, toate create pentru a impresiona gusturile cele mai alese. Festivalul reunește producători şi importatori de îngheţată, prăjituri, gaufre, produse de patiserie dulce, ice coffee, fresh-uri, smoothie-uri şi limonade naturale.

Papilele gustative sunt bucurate în cadrul festivalului cu produsele marilor producatori de îngheţată: Alpin 57 Lux, Betty, Corso, Cicom, Nestle dar şi cu produse de gelaterie artizanală, cu cele mai diverse arome, dupa reţete atent păstrate.

Festivalul Îngheţatei oferă surprize pentru toate vârstele. Bunătăţile aromate vin la pachet cu spectacole pentru copii, concursuri, face painting, o mulţime de baloane colorate, mascote şi animatori.

Suntem prezenți peste tot! Vindem, probabil, cea mai bună înghețată!“, ne-a mărturisit Cornel Coman – managerul firmei Cicom Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1