October 25, 2020
News Ticker

Plt-major Ionuț Timofte, jandarm montan, câștigătorul Maratonului “Sky Race Intersport”

Plutonierul major Timofte Ionuţ a reprezentat luna aceasta Jandarmeria la maratonul montan –Sky Race Intersport”, care a presupus parcurgerea unui traseu de 28 km.

Competiţia s-a desfăşurat la jumătatea lunii iunie, pe un traseu stabilit de organizator în Munţii Retezat.

Jandarmul dâmboviţean a intrat în concurs la categoria „Salvamont – Jandarmerie”, care a constat în parcurgerea traseului Custura pe o distanţă de 28 km  şi  s-a clasat pe locul 1, obţinând un timp oficial de 4 ore, 9 minute şi 18  secunde.

Particularitatea acestei competiţii a constat în alergarea montană la o altitudine de peste 2000 de metri.

Pasionat de alergarea montană, subofiţerul va participa şi pe 15 iulie a.c., la a IX-a ediţie a  “Marathon 7500”, categoria “Hobby”, pe echipe, desfăşurat în Munţii Bucegi, care va consta în parcurgerea unei distanţe de 45 km cu o diferenţă de nivel de 3.700 metri.

Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mircea cel Bătrân Dâmboviţa din anul 2006. Timp de aproape 3 ani, subofiţerul a participat la 29 de competiţii, dintre care 13 semimaratoane şi 1 maraton pe asfalt, 5 martoane montane şi 12 crosuri, la care a obţinut rezultate notabile.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1