July 20, 2019
News Ticker

Exclusiv! Fonduri guvernamentale pentru Sala de Lupte a CS Târgoviște

Au fost deja alocate primele fonduri guvernamentale pentru construcția Sălii de Lupte a Clubului Sportiv Târgoviște din str.Dr.Marinoiu. Este vorba de 50.000 de lei, alocați de Ministerul Tineretului și Sportului pentru studiul de fazabilitate al construcției noii Săli de Lupte, urmând să fie alocați și banii necesari finalizării lucrărilor.

E o veste extraordinară pentru infrastructura sportului dâmbovițean ! Potrivit Raportului Curții de Conturi, CS Târgoviște are sportivi și performanțe foarte bune, dar nu are nimic, nu are o bază materială solidă ! Nu are sediu, nu are sală de pregătire, nu are o bază materială. Este adevărat, ne-a ajutat foarte mult și domnul Primar Daniel Cristian Stan, căruia îi mulțumim din suflet ! Facem studiul de fezabilitate, începem construcția noii Săli de Lupte și mutăm sediul la parterul Sălii Sporturilor din Târgoviște“, ne-a mărturisit prof.Cornel Cornea-încă directorul interimar al CS Târgoviște.

Facebook Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Din buricul târgului, pe centură! Noul sediu al CS Târgoviște e într-o clădire unde se vând piese auto. Vecinii de vis-a-vis, bolnavii de la Psihiatrie - DB-SPORT - DB-SPORT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.