August 4, 2020
News Ticker

Drept la replică! Claudiu Mănescu, director DJST Dâmbovița: “Sala Sporturilor are internet parolat!”

Subsemnatul MĂNESCU CLAUDIU EDUARD, director executiv la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, vă solicit, în virtutea legislației care reglementează funcționarea instituțiilor de presă, să difuzați următorul drept la replică la materialul „Incompetență, numele tău e Claudiu Mănescu!Managementul catastrofic la DJST Dâmbovița” publicat pe portalul ripostapenet.ro în data de 28.05.2017.

Nu mi s-a adresat nici o persoană din domeniul sportului avand vreo nemulțumire vis a vis de activitatea mea depusă la DJST Dâmbovița.

Din momentul în care am ocupat funcția de director executiv la DJST Dâmbovița am realizat următoarele:

-înlocuire covor sintetic pe terenul de minifotbal, la ora actuală printre cele mai bune din județ;

-reparație hidroizolație foaier-în special în beneficiul Clubului Sportiv Târgoviște;

-amenajare vestiare sportivi în foaier și sală;

-înlocuire uși exterioare Sala Sporturilor cu uși PVC;

-reparații și înlocuire scurgeri ape pluviale;

-obținerea autorizației ISCIR pentru centrala termică ( ambele cazane ).

DJST Dâmbovița organizează competiții prin calendarul sportiv propriu care se adresează tuturor sportivilor din județ pe două programe – sportul de performanță și sportul de masă.Aceste competiții se desfășoară în colaborare cu alte structuri sportive din județ.De asemenea, am sprijinit conform legii toate cluburile sportive de performanță, precum și asociațiile sportive județene pe ramură de sport.

În această perioadă la Sala sporturilor din Târgoviște au avut loc competiții sportive naționale și internaționale, printre care amintim : echipa Clubului Sportiv Municipal Târgoviște de volei feminin a susținut meciuri internaționale în Cupele europene, Campionatul european de fotbal tenis, Cupa României la handbal feminin, campionate naționale de lupte, judo, karate, tenis de masă, Olimpiada Națională a Sportului Școlar- faza finală.

Am purtat discuții cu toți factorii implicați în domeniul sportului pentru a-l susține, având încheiate parteneriate de colaborare cu cluburi sportive, instituții publice, asociații județene pe ramură de sport.

Indemnizatiile de efort pe care le acordă DJST Dâmbovița conform legii se adresează in special sportivilor de la lupte, judo, box și atletism.Menționez că suma alocată anual pentru premierea sportivilor s-a dublat în ultimii ani

Vă aduc la cunoștință că la sfârșitul fiecărui an DJST Dâmbovița organizează Gala Sportului Dâmbovițean din bugetul propriu.

Sala Sporturilor din Târgoviște este construită în anul 1979, iar ultima reparație a acoperișului a fost făcută în anul 2001.

Sala Sporturilor din Târgoviște are internet care este parolat.

Referitor la mutarea sediului Clubului Sportiv Târgoviște în spații care au fost închiriate către Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița vă aduc la cunoștință că nu există nici un ordin al ministrului în acest sens, decât o notă de fundamentare din care reiese că ministerul găsește oportună mutarea Clubului Sportiv Târgoviște cu sediul la Sala Sporturilor Târgoviște, instituția dându-și acordul pentru această mutare.


DIRECTOR EXECUTIV,

Prof. dr. MĂNESCU CLAUDIU EDUARD

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1