August 4, 2020
News Ticker

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița, intervenție la sistemul de alimentare cu apă din Aleea Trandafirilor

       Subscrisa, S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A., cu sediul in Targoviste, B-dul. I.C. Bratianu, nr. 50, judetul Dambovita, reprezentata prin Ec. Dumitru Adrian – Director General, Tel. – 0245.614.403; Fax – 0245.611774, aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca marti, 30 mai 2017, in jurul orelor 21:30, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii care asigura buna desfasurare a procesului de alimentare cu apa si de preluare a apelor uzate, au intervenit in vederea remedierii in timp util a avariei inregistrata la sistemul de alimentare cu apa situata in Aleea Trandafirilor (intersectie cu Bulevadrul I.C. Bratianu). Echipa de interventie a actionat pentru ca aceasta disfunctionalitate aparuta in sistemul de alimentare cu apa sa fie remediata in cel mai scurt timp, iar abonatii societatii noastre din Cartierul Aleea Trandafirilor sa poata beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

       Facem precizarea ca avaria asupra conductei de alimentare cu apa a intervenit din cauza vechimii acesteia. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca aceasta disfunctionalitate a avut o vechime de apoximativ trei zile, fapt constatat si de catre o echipa de interventii din cadrul societatii noastre, iar datorita prezentei si altor avarii asupra sistemului de alimentare cu apa potabila din judetul Dambovita, s-a instituit un plan de prioritizare privind remedeierea acestora.

       Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati, precum si pentru faptul ca circulatia in zona a fost ingreunata timp de mai multe ore. Totodata, dorim sa va asiguram ca echipele de interventie ale S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. vor face tot posibilul pentru remedierea in cel mai scurt timp a disfunctionalitatilor viitoare asupra sistemului de alimentare cu apa si de preluare a apelor uzate si reluarea furnizarii apei potabile la parametrii optimi.

S.C. Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița S.A.

 

DIRECTOR GENERAL,

Ec. DUMITRU Adrian

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1