January 19, 2019
News Ticker

Școala pentru Democrație! Înscrie-te și TU ! 25 de profesori de Cultura Civică sau Istorie


Expert Forum, în parteneriat cu British Council organizează o nouă ediție a Școlii pentru Democrație în perioada 29 august – 3 septembrie 2017, la Sinaia.

Școala pentru Democrație este un program al Expert Forum care își propune să creeze un mediu inovator de învățare pentru profesorii care doresc să descopere instrumente alternative și eficiente de educare și implicare activă a tinerilor.

Se caută 25 de profesori de cultură civică sau istorie (dar nu exclusiv) care predau la gimnaziu sau liceu, din România, pasionați de educația pentru democrație și metode nonformale de predare.

Programul include 2 componente: un training care va avea loc la Sinaia între 29 august și 3 septembrie, la Sinaia și activități practice în comunități. În cele șase zile de activități non-formale și întâlniri cu experți vom aborda prin instrumente alternative de învățare concepte legate de democrație, stat de drept și participare publică. Ulterior, vom sprijini elaborarea și implementarea unor proiecte civice cu implicarea tinerilor în localitățile de unde provin participanții.

Trimite-ne candidatura ta până la data de 10 iulie. Detalii și înscrieri pe www.expertforum.ro/scoalapentrudemocratie/info/2017-ro/

Partener: British Council Romania

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Raiffeisen Bank. Proiect cofinanțat de Ambasada Canadei în România și Fondul pentru democratie.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.