March 29, 2024
News Ticker

Zilele Bibliotecii Municipale Moreni, Ediția a 19-a

Cea de a XIX-a ediţie a Zilelor Bibliotecii Municipale Moreni şi-a deschis porţile cu momente inedite de muzică, teatru, prezentări de carte şi culturale.
La eveniment au fost prezenţi Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, Oana Vlăducă, deputat şi membru al Comisiei de Cultură din Parlamentul României, Agnes Erich, director al Bibliotecii Judeţene I. H. Rădulescu, cadre didactice din localitate.
După cuvântul de bun venit al Dianei Beldiman, bibliotecar responsabil, şi mesajele transmise de invitaţi, publicul a asistat la activităţi cu un impact major în viaţa culturală locală şi pentru promovarea tinerelor talente: Rolul bibliotecii în viaţa omului modern (prezentare realizată de Vlăduţ Andreescu, metodist la Biblioteca Judeţeană), Teatrul Altfel (triptic dramatic alcătuit din piesele Chiriţa în provinţie, Un pedagog de şcoală nouă şi Scrisori fictive – prezentate de elevii clasei a VII-a C de la Şcoala Gimnazială nr. 4 Moreni), Firicel de cântec românesc (moment muzical prezentat de elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 3 şi Şcoala Gimnazială nr. 4), Întâlnirea cu scriitoarea Viorica Vlad-Ghica (prezentarea romanului Dora – Între două lumi), Cântec, joc şi voie bună (moment muzical prezentat de grupul vocal-instrumental Muguraşii Cricovului de la Şcoala Gimnazială nr. 1) şi Vernisajul expoziţiei de pictură Impresii din copilărie (în cadrul căreia au expus elevi de la instituţiile de învăţământ din localitate).

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1