April 16, 2024
News Ticker

Studentele Anului 3, Facultatea de Drept FDSA din cadrul UVT, rezultate excelente la concurs de simulare procese

Studentele Anului 3, Facultatea de Drept FDSA din cadrul Universității Valahia din Târgoviște au obținut rezultate excelente la concursul de procese simulate, organizat în data de 13 mai la Curtea de Apel București.

Nu vreau să trec peste un eveniment care a avut loc săptămâna trecută, la Curtea de Apel București, și pe care l-am susținut și îl sprijin cu mult suflet. Este concursul profesional inter-universitar la care au participat studenții Universității „Valahia” din Târgoviște, alături de studenți ai Universităților Româno-Americană, Nicolae Titulescu și Dunărea de Jos.

Am avut bucuria și mândria de a pregăti un grup de studenți care au intrat în concurs (proces simulat) și care s-au prezentat la înălțime. Au obținut cu toții diplome de participare, precum și Premiul Special pentru cea mai bună grefieră – Alina Niculae și Premiul pentru cei mai buni avocați – Sorina Pavelescu și Daiana Nitu.

Trebuie să le mulțumesc în mod cu totul special celor care s-au implicat cu dăruire în pregătirea studenților și organizare: Lector univ. dr. Nicoleta Enache, Judecător Liliana Iancu, Prodecan Steluța Ionescu, deputat Oana Vlăducă.

Vă mulțumesc tuturor! Felicitări, studenților parcticipanți: Dorobanțu Andrea Sabina, Niculae Alina Gabriela, Grozea Ada Florina, Niță Roxana Marina, Nițu Daiana Gabriela, Pavelescu Sorina Mariana și Tudor Ioana Emilia!” a marturisit senatorul Adrian Țuțuianu.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1