August 3, 2020
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Activități de prevenire în cadrul proiectului “Dincolo de Aparențe”

Pe parcursul a două zile, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat întâlniri interactive în cadrul programului “Dincolo de aparențe”, un proiect derulat pentru prevenirea și combaterea delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

De această dată, beneficiarii proiectului au fost elevii și cadrele didactice de la liceele tehnologice din  Moreni și Tărtășești.

Persoane care execută pedepse privative de libertate, aflate în custodia  Penitenciarului de Femei Târgșor și a celui de la Găești le-au împărtășit elevilor și cadrelor didactice experiența de viață şi consecinţele faptelor comise.

Totodată, beneficiarii au fost informați cu privire la modalitățile prin care pot preveni implicarea în evenimente cu consecințe negative și răspunderea penală sau contravențională a minorilor.

Structura de prevenire a fost sprijinită de polițiștii de proximitate din Moreni, efective de la Secția nr.12 Poliție Rurală Tărtășești și studenți de la Universitatea Valahia.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1