December 3, 2022
News Ticker

Trupa lui Cristi Bălașa se impune în derby-ul dâmbovițean! Urban Titu – FC Aninoasa 0-1

FC Aninoasa a trecut rapid peste înfrângerea cu Atletic Bradu. Echipa antrenată de Cristi Bălașa s-a comportat exemplar în deplasarea de la Titu și a depășit Urbanul cu 1-0. Atitudinea, devotamentul și dăruirea jucătorilor au dus formația de lângă Târgoviște să fie la toate capitolele peste trupa lui Silviu Dumitrescu. Disputa de pe “Orășenesc” a debutat echilibrat, cu ambele formații dornice de victorie.

Dacă pentru Aninoasa Calofir a trimis pe lângă (3), Manole a irosit pentru Titu (4). În schimb, după ce Manole a tras din nou peste (16), Aninoasa s-a aflat foarte aproape de deschiderea scorului. În prima fază, Drăgușin a reținut perfect capul lui Pahonțu (18), după care Calofir, scăpat singur cu portarul advers, a șutat peste (21). Iureșul grupării de lângă Târgoviște a continaut cu șutul lui Călinescu pe lângă (23), dar și cu execuția lui Enescu în bară, dintr-o lovitură liberă (29). Titu a ripostat prin Stăncilă (30), care s-a aflat și el foarte aproape de a deschide scorul, și Negulescu, jucător ce a trimis mingea peste poartă (35). Finalul primei reprize a aparținut în totalitate Aninoasei. Ene, scăpat singur cu Drăgușin s-a fâstâcit și a trimis  mingea în brațele portrului (39), iar Călinescu dintr-o poziție bună a avut milă de portarul advers (41).

Repriza a doua a început cu echipa lui Bălașa în atac și cu o posesie prelungită a acesteia. Cum componenții Urbanului au trecut rar de mijlocul terenului, Aninoasa a găsit cu răbdare  reușita victoriei. După ratările lui Pahonțu (57), Enescu (64) și Maican (73), Neguț a fructificat cu sânge rece din fața porții adverse, o minge respinsă în față de Dăgușin (74). Jocul a ajuns la intensitate maximă pe final când Maican a ratat o ocazie mare pentru Aninoasa (87), iar Stăncilă (81) și Matei (88) au irosit și ei pentru Titu ocazii periculoase. La șutul ultimului, Priseceanu a avut un reflex de senzație, iar cu ajutorul barei a menținut Aninoasa în avantaj. Mai mult de atât, în urma unui contact cu Ionică, lui Coman ia cedat arcada și a fost transportat de urgență la spital.

După succesul de la Titu, Aninoasa a urcat din nou în primele cinci locuri din serie și așteaptă cu un moral excelent disputa cu Concordia Chiajna II, de pe teren propriu.

Urban Titu – FC Aninoasa    0-1 (0-0)

Marcator: Neguț (74).

Titu: Drăgușin – Iancu, Vlad, Negulescu, Ionică – Stăncilă, Bărcănescu (48 Ghica – 78 Ghenu), Matei, Mihăilă – Manole, Truță. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Coman (88 Rusu), Pahonțu – Călinescu, Ștefan, Enescu (63 Maican), Calofir (84 Huțușoru) – Neguț, Ene (56 Grigorescu). Antrenor: Cristian Bălașa.

StadionOrășenesc”. Spectatori: 170.

Au arbitrat: Bogdan Dumitrache (București) – Cristian Măndiță (Tunari), Mihaela Țepușă (București). Observatori FRF: Ion Ștefan (Buzescu – TR) și Costel Petre (Constanța).

Cratonașe galbene: Matei (44), Ghica (53)/ Grigorescu (52), Pahonțu (68).

Ionuț Parghel

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1