March 29, 2024
News Ticker

Not Beyond The Limits! Ne-au “U”milit! CSM Târgoviște – Universitatea Cluj Napoca 62-90

N-a fost să fie dincolo de limite ! Cu doar 5 jucătoare de bază, care au dus greul tot sezonul, pe 2 fronturi (minune a fost când au câștigat Cupa României !), fără “bancă”, cu o Federație ostilă și cu obstacole de neimaginat, inclusiv dintr-o parte a presei locale, misiunea devine imposibilă și ar trebui să ne înclinăm și să le mulțumim fetelor, staff-ului tehnic și administrativ, pentru că au dus CSM Târgoviște până în semifinale! Și pentru că se va bate pentru locul 3 și medaliile de bronz !

Să recunoaștem, clujencele au fost mai bune (spre deosebire de partida de la Cluj !), elevele lui Dragan Petricevic (8 americance în lot și un conducător de joc senzațional) au zburdat pe teren, predând o adevărată lecție de baschet unei grupări căreia nu i-a ieșit mai nimic, în vreme ce oaspetelor le-a ieșit aproape totul. Și n-ai cum să emiți vreo pretenție când ești incapabil să înscri măcar un singur punct în primele 4 minute de joc sau să nu poți să faci vreo schimbare pentru că n-ai cu cine, în timp ce adversarele sunt rulate pe bandă.

Oricum, să pierzi o semifinală, chiar acasă, la 28 de puncte diferență, asta se numește umilință, care trebuie uitată în regim de urgență. Urmează finala mică, probabil, cu Olimpia Brașov, și mai există speranță.

Capul sus, fetelor! La anul, CSM Târgoviște va avea cea mai puternică echipă din România! Și care va evolua în fața celui mai frumos public din România! Iar Târgoviştea va redeveni Capitala Baschetului Feminin Românesc! Nu Sf.Gheorghe sau Cluj! TÂRGOVIȘTE !

CSM Târgoviște: Porchia Green -27p, Monique Coker -14p, Prorche Cherrelle Poole -10p, Anamaria Varjoghe -4p, Alina Mihaela Chivu -3p, Gabriela Larisa Toma -2p și Marta Fodor -2p. Antrenori: Cătălin Tănase și Volha Tamargeanu. Director Tehnic : Valerian Ioan.

Universitatea Cluj Napoca: Taneisha Harrison -22p, Andra Mandache -12p, Brittany Janette Denson -11p, Natasha Nicole Diyon -10, Gabriela Irimia -10p, Dajana Butulija -9p, Naketia Marie Swanier -7p, Bianca Voica -3p, Teodora Neagu -3p și Marina Sfarlea -3p. Antrenor: Dragan Petricevic.

CSM Târgoviște mulțumește suporterilor și își cere scuze pentru prestația din această seară.

 Rămânem o echipă unită și ne vom bate cu toate resursele pentru a câștiga finală mică.”, a mărturisit Ciprian Prisăcaru-președinte CSM Târgoviște.

 Foto: CSM Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1