August 8, 2020
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Lansarea Săptămânii Prevenirii Criminalității

La sediul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității a avut loc o conferință de presă ocazionată de lansarea Săptămânii Prevenirii Criminalității.

În cadrul conferinței, polițiștii au prezentat activitățile înscrise acestui program și partenerii implicați.

Astfel, pe parcursul a șapte zile, polițiștii vor fi implicați în parteneriate cu şcoli, licee, ONG-uri, administratori de imobile, vor merge în mijlocul cetăţenilor şi îşi vor face auzite, o dată în plus, recomandările preventive.

Tematica săptămânii prevenirii cuprinde prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, siguranța în mediul online, prevenirea violenţei în familie și siguranța rutieră.

Poliţiştii de prevenire, proximitate, ordine publică şi poliţie rutieră vor fi în unitățile de învățământ și în trafic și vor informa cetățenii despre măsurile ce trebuie adoptate pentru a fi în siguranță.

În prima zi a programului, polițiștii au derulat activități stradale de informare a cetățenilor cu privire la metodele prin care pot preveni infracțiunile contra patrimoniului, respectiv furturile și înșelăciunile prin metoda “accidentul” .

De asemenea, muzeograful de la Muzeul Poliției Române a susținut printre elevii Școlii Gimnaziale „Matei Basarab” din Târgoviște o expunere cu tema “Securitatea obiectelor ce fac parte din patrimonial muzeal”.

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1