August 8, 2020
News Ticker

Plăcintă și Guță au punctat pentru “Lupii Galbeni”! FC Aninoasa – Flacăra Moreni 0-2

FC Aninoasa a încheiat printr-o înfrângere duelul dâmbovițean cu Flacăra Moreni. Echipa din vecinătatea Târgoviștei s-a recunoscut înfrântă în fața “lupilor” de pe Cricov, cu 0-2, la capătul golurilor marcate de L. Plăcintă (13) și Guță (81). Chiar dacă jocul etalat de jucătorii lui Bălașa a fost unul plăcut și în forță, lipsa golului i-a împins să nu obțină nici un punct cu morenarii. Începutul echilibrat de meci a anuțat că disputa va fi una de totul sau nimic pentru ambele formații. Cernea (1) și Roșciugă (3) au irosit primele ocazii pentru Aninoasa, după care Flacăra a ripostat prin L. Plăcintă. După ce a trimis peste din lovitură liberă (6), “decarul” morenar a deschis scorul (13), printr-un șut din 10-12 metri. Ieșirea continuă la joc a combatantelor a făcut ca disputa să fie una și mai electrizantă la cele două porți. Guță (17, 23) și Pârvu (20) l-au pus, în trei rânduri, la grele încercări pe Bărboiu, după care jucătorii Aninoasei au înclinat terenul spre buturile lui Halcu. În prima fază, Calofir a trimis un șut la rădăcina barei, dar Halcu l-a scos perfect. Apoi, Marina a trimis cu capul peste (24), iar Roșciugă pe lângă (29). În minutul 32, Aninoasa a avut posibilitatea de a restabili egalitatea, dar latul trimis de Pahonțu s-a oprit în transversală. În finalul primei reprize, Enescu (38) a mai irosit o ocazie pentru Aninoasa, iar Iliescu pentru Moreni (41). Reluarea jocului adus în prim-plan un nou fotbal spectaculos, spre deliciul celor 1 500 de spectatori prezenți la meci. Aninoasa s-a remarcat ca fiind echipa mai periculoasă, iar Flacăra mai incisivă. În debutul actului secund, Ene (47) s-a aflat la un pas de a egala situația pe tabelă, dar șutul său din 7-8 metri a trecut pe lângă. Cu un joc axat mai mult pe defensivă, Moreniul a mai atacat prin Guță (55), și M. Plăcintă (61), dar ținta nu a mai fost găsită. Beneficiind de o posesie bună, Aninoasa a atacat în valuri la buturile lui Halcu, iar Marina (68), Calofir (73), Grigorescu (74), Neguț (76) și Maican (76) nu au avut parte de golul mult așteptat. Pe final de joc, “lupii” galben albaștrii și-au mai arătat o dată colții, marcând un nou gol prin Guță, printr-o lovitură de cap, în urma  unui corner. Meciul s-a sfârșit cu două ocazii irosite de Cernea și Grigorescu, dar și cu prima înfrângere înregistrată de Aninoasa în returul campionatului.

FC Aninoasa – Flacăra Moreni   0-2 (0-1)

Marcatori: L. Plăcintă (13), Guță (81).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Ștefan, Pahonțu, Cernea – Roșciugă (46 Călinescu), Enescu (71 Maican), Grigorescu, Calofir – Neguț, Ene (66 Dinu). Antrenor: Cristian Bălașa.

Moreni: Halcu – Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Tronaru – M. Plăcintă, L. Plăcintă – A. Negrea (57 Drăgan), Tocan (90+3 Nedelcu), Guță – Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Stadion “Comunal” – Aninoasa. Spectatori: 1 500.

Au arbitrat: Adrian Frățilă  (Vadu Pașii – BZ) – Silviu Andreiu (Buzău), Alexandru Bodolan (București). Observatori FRF: Florin Stănescu (Dragomirești –IF) și Aurel Ionescu (București).

Cartonașe galbene: Marina (60), Pahonțu (85)/ Drăgan (63), L. Plăcintă (76).

Ionuț Parghel

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1