May 3, 2024
News Ticker

62 de obiective, de 115 milioane lei! Primăria Târgoviște, număr record de proiecte depuse prin PNDL

Aleșii târgovișteni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 5 proiecte de dezvoltare a infrastructurii educaționale depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală)-OG 28/2013, valoarea totală a celor 62 de proiecte depuse fiind de 115 milioane lei.

Cele 5 proiecte aprobate în ședința Consiliului Local Municipal Târgoviște vizează îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitare, modernizare și extindere Școala Gimnazială Nr.13 “Matei Basarab” și Grădinița Nr.13, eficientizarea energetică prin reabilitare și modernizare Liceul Tehnologic “Nicolae Mihăescu”, Liceul Tehnologic “Constantin Brâncoveanu” și Grădinița Nr.15.

Cu aceste proiecte, depunem, pe OG 28, un număr total de 62 de proiecte, un număr foarte mare, record în materie. Cu privire la restul proiectelor, care au fost deja depuse, am primit deja răspuns de la Ministerul Dezvoltării Regionale și toate îndeplinesc condițiile legale prevăzute în OG 28. Urmează ca toate acestea să între în analiză și să vedem, în funcție de resursele financiare alocate, câte vor fi finanțate. Eu sper la cât mai multe!”, a declarat Daniel Cristian Stan-primarul Municipiului Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1