February 21, 2020
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Cercetați pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

Poliţiştii din Dâmboviţa au depistat trei bărbaţi în timp ce conduceau autoturisme pe raza județului, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceştia au prezentat alcoolemii cuprinse între de 0.57 și 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost transportaţi la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele lor, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului.

De asemenea, polițiștii au depistat o tânără de 29 de ani, din Voinești, în timp ce conducea pe DN 72A un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată.

Totodată, alți doi bărbați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, după ce au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe raza județului, deși nu aveau acest drept.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.