April 19, 2024
News Ticker

FC Aninoasa, eșec catastrofal în al 3-lea amical! 0-7 la Dinamo 2 București

FC Aninoasa a încheiat printr-o înfrângere dureroasă cel de-al treilea amical al iernii. Într-un joc susținut pe stadionul “Granitul” din capitală, echipa a cedat cu un neverosimil 0-7 în fața lui Dinamo II București, la capătul reușitelor semnate de Nistor (6), Corbu (10, 65), Cotoară (26, 49), Șerban (30) și G. Ion (55). Disputa cu a doua formație a “câinilor” s-a dovedit un adevărat fiasco pentru Pahonțu et comp., iar evoluțiile jucătorilor au fost sub așteptări în mai multe rânduri ale întâlnirii. Pe durata celor 90 de minute, Aninoasa și-a creat puține faze de poartă, iar jucătorii care au încercat poarta adversă au fost Enescu, Calofir și Roșciugă. Următorul test de verificare pentru Aninoasa va fi în compania Petrolistului Boldești, pe 25 februarie, pe teren propriu.

Dinamo II București  – FC Aninoasa      7-0 (4-0)

Marcatori: Nistor (6), Corbu (10,65), Cotoară (26, 49), Șerban (30), G. Ion (55).

Dinamo II: Eșanu – Corbu, Popescu, Georgescu, Codreanu – Șerban,Tofan, P. Petre, Olteanu – Nistor, Cotoară. Au mai jucat: Burci – Anghel, Ciubotariu, Ricardo, Moldoveanu, G. Ion. Antrenor: Laurențiu Diniță.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Coman, Neaga, Diță – Călinescu, Rusu, Enescu, Grigorescu – Huțușoru, Neguț. Au mai jucat: Bărboiu, Bicher – Pahonțu, Calofir, Dinu, Ene, Dedu, Cernea, Maican, Ștefan, Roșciugă. Antrenor: Cristian Bălașa.

Cristian Bălașa: Am suferit acest “duș” rece pentru că am crezut în jucători care nu au caracter

Înfrângerea drastică suferită cu Dinamo II București a adus multă nemulțumire în rândul conducerii tehnice de la Aninoasa. Antrenorul Cristian Bălașa a precizat că-și asumă eșecul sever, dar în acealași timp a lăsat de înțeles că va tăia în carne vie la nivelul lotului de jucători. Potrivit spuselor sale, Aninoasa se va despărți de câțiva jucători care au făcut act de prezență în disputa cu a doua echipă a “câinilor”. „Îmi asum eșecul sever, chiar dacă a fost  într-un meci amical. Nu credeam vreodată că putem pierde la un asemenea scor. Am suferit acest “duș” rece  pentru că am crezut prea mult în niște jucători care nu au caracter. Nu se poate așa ceva. Săptămâna viitoare, joi, vom avea o ședință în care se vor lua mai multe măsuri. Cu siguranță ne vom despărți de anumiți jucători care sunt sub pretențiile Aninoasei”.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1