February 21, 2020
News Ticker

Cristi Bălaşa învinge liderul Ligii a 4-a argeşene! Unirea Bascov – FC Aninoasa 0-1

FC Aninoasa a trecut cu bine peste testul de verificare cu Unirea Bascov. Echipa antrenată de Cristian Bălașa a depășit liderul Ligii a 4-a argeșene cu scorul de 1-0, într-un joc disputat pe terenul sintetic din Bradu. Sigurul gol al întâlnirii a fost semnat de Roșciugă (63), din apropierea liniei de 16 metri, după o acțiune personală. Jucătorii Aninoasei au controlat în cea mai mare parte a disputei ostilitățile din teren, iar staff-ul tehnic a rulat toți componenții lotului, pe durata celor 90 de minute de joc. Aninoasei i-au fost anulate două goluri în partida cu argeșenii iar, în prima repriză, portarul Priseceanu a apărat o lovitură de la 11 metri, executată de I. Ion (31). Pentru Aninoasa jocul cu Bascov a reprezentat al doilea amical disputat în această iarnă, după cel cu Metaloglobus București (0-0). Următorul amical pentru elevii lui Cristi Bălașa va fi, sâmbătă, în compania lui Dinamo II București, pe stadionul “Granitul”, din Capitală.

Unirea Bascov – FC Aninoasa 0-1 (0-0)

Marcator: Roșciugă (63).

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Coman, Ene, Cernea – Călinescu, Dinu, Enescu, Al. Neacșu – Maican, Neguț. Au mai jucat: Bărboiu – Neaga, Pahonțu, Diță, Grigorescu, Huțușoru, Ștefan, Rusu, Roșciugă, Calofir, Dedu. Antrenor: Cristian Bălașa.

Bascov: Datcu – Chirciu, Linte, Mândruță, Ciocârlan – Tănase, Taudor, Petre, Boboacă – I. Ion, Beuran. Au mai jucat: A. Neacșu – Dima, Zăinescu, Carcadia, Anghel, Oltean. Antrenor: Alin Chița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.