April 26, 2024
News Ticker

Vicepremierul Sevil Shhaideh, reuniune cu stafful CJD, primarii și parlamentarii dâmbovițeni, la Târgoviște

Vicepremierul Sevil Shhaideh-Ministrul Dezvoltării Regionale , Administrației Publice și Fondurilor Europene, vine la Târgoviște vineri, 17 februarie, la ora 16:00, pentru a se întâlni, în sediul CJD, cu stafful administrației județene (Alexandru Oprea, Claudia Gilia și Alin Manole), primarii și parlamentarii dâmbovițeni.

Vicepremierul României va fi însoțit de către Adrian Gadea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, iar dezbaterile vor viza proiectele prin PNDL 2 (Programul Național de Dezvoltare Locală).

Noi avem pregătite 350 de proiecte spre finanțare, dintre acestea, 83 au deja toată documentația pregătită, în valoare de 3.900 de miliarde de lei vechi, de 5 ori mai mare suma pe care a încasat-o Dâmbovița, anul trecut, de la Ministerul Dezvoltării. Dezvoltarea economco-socială a județului Dâmbovița trebuie să țină cont de necesități obiective, iar prioritățile investiționale trebuie să aibă la bază nevoi reale, în condițiile în care, de exemplu, populația școlară este în scădere. Toți cei care vor solicita fonduri guvernamentale, respectiv unitățile administrativ-teritoriale, trebuie să fie membri ADI“, a mărturisit Alexandru Oprea-președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

La ora 19:00, după întâlnirea de la CJD, este programată organizarea unei conferințe de presă cu vicepremierul Sevil Shhaideh.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1