September 18, 2019
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviștei! Parteneriat Biserică-Școală, activitate educațională la Parohia Dobra

În cadrul parteneriatului dintre Biserică și Școală, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, la Parohia Dobra, Protoieria Târgoviște Sud, s-a desfășurat activitatea educațională, intitulată Rugăciunea în viaţa tânărului şi participarea lui la viaţa parohiei, ce a avut ca obiectiv aprofundarea rolului rugăciunii în viața tânărului și modalitățile concrete de implicare în viața comunității parohiale.

Activitatea a fost coordonată de preoţii slujitori Safta Marius şi Matei Nicolae, la ea luând parte studenți și elevi din parohie. Momentul a fost inaugurat prin intermediul unei pricesne, interpretate de către eleva Stoica Maria, câştigătoare, în anul 2016, a premiului special, la Festivalul Naţional Ileana Sărăroiu şi fiică a parohiei.

La dezbateri, au participat profesori ai școlii din localitate, împreună cu doamna director Neagu Cristina, domnul viceprimar şi domnul Nicolae Nicolae, profesor de limba şi literatura română, fost director al Şcolii Pr. Panait Georgescu din localitate

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.