March 29, 2024
News Ticker

Costel Badea: “Complexul Turistic de Natație Târgoviște înseamnă curățenie, disciplină, condiții la superlativ!”

Printre sportivii care au optat pentru serviciile oferite de Complexul Turistic de Natație Târgoviște se numără și fotbaliștii Chindiei, seniori sau juniori republicani. Costel Badea îi pregătește pe ultimii, care au tras tare la sala de forță din incinta bazinului olimpic. Și echipa mare, antrenată de Nicu Croitoru, este o abonată a complexului nostru, la fel și formațiile de baschet și de volei ale Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Vor urma și alte reacții, preluate de la personalități ale sportului românesc și până la cetățeni de toate vârstele sau categoriile, pentru care Complexul Turistic de Natație a devenit o necesitate și o bucurie.  

Domnule Badea, ce impresie v-a lăsat Complexul Turistic de Natație Târgoviște?

– O impresie extraordinar de bună. Cu această ocazie am intrat și noi în rândul orașelor sportive, având fotbal, baschet, volei, handbal, înot. Am ajuns acolo, sus, unde toți târgoviștenii, toți dâmbovițenii, sunt bucuroși pentru ceea ce s-a făcut aici, la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

Cum sunt condițiile și serviciile de aici?

– Ireproșabile. Iar dacă se va face și acel teren sintetic pentru fotbal, de dimensiuni normale, e ceva de vis. Totul e impresionant aici. Curățenie, disciplină, iar bazinul, sala de forță și sauna sunt la superlativ.

Vorbiți ca unul care provine din sportul de performanță, însă complexul este deschis tuturor. Ce mesaj aveți pentru cei din afara fenomenului?

– Le transmit nu doar că e recomandabil să viziteze acest complex, însă merită să beneficieze de condițiile excelente pe care le oferă. Eu le propun să vină zilnic la Complexul Turistic de Natație, la bazinul olimpic și la zona de agrement, pentru că nu vor regreta! Totul aici se prezintă la standarde înalte.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1