June 14, 2024
News Ticker

Tatulescu a stabilit țintele de atins! Află obiectivele conducerii Primariei Fieni pentru anul 2017


Obiectivele UAT Fieni condus de către primar ing. Iulian Tatulescu sunt bunăstarea cetățenilor, înfrumusețarea orașului, rezolvarea problemelor cu care se confruntă concetățenii, aflate în competența de soluționare a administrației publice locale.
Iată câteva direcții de acțiune pentru anul 2017 ce se doresc a fi înfăptuite: realizare Parcare zona Depcom și trotuar adiacent; reabilitare str. Runcului și adiacente; reabilitare str. Barajului și Livezilor; finalizare str. Dr. Ștefănescu și adiacente; rezolvarea problemei câinilor comunitari; reamenajare Parcul Central; reamenajare zona Centru Cultural (fântâna arteziană și ghivece cu tuja) ; reabilitare str. Izvoarelor; reparații str. Podișorului și lt.V. Negoescu; vopsit pod Costești și Berivoiești; reabilitat pasarela CFR; rețea de apă potabilă Berivoiești; asfaltat curtea Liceului Fieni; rezolvarea problemei clădirilor abandonate și în paragină; plantare masivă copaci și arbuști ornamentali în centru și zona de sud, intrare cartier Costești; reamenajare părculețe și locuri de joacă în cartierele Costești și Berivoiești; extindere sistem supraveghere video; reamenajare curte interioară blocuri B,C,D, copertine, parc; amenajare două toalete publice; mobilier stradal bănci și coșuri de gunoi; aranjamente florale pe majoritatea străzilor din oraș și multe altele.
Vor fi depuse proiecte viabile pentru realizarea de obiective cu fonduri europene, sprijinul în acest sens fiind teoretic asigurat pe perioada următorilor ani.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1