June 18, 2019
News Ticker

Exclusiv! Ministrul Mediului din Republica Moldova, fostul student al lui Adrian Țuțuianu la UVT

Ministrul Mediului din Republica Moldova, Valeriu Muntean, este un fost student de la Facultatea de Drept a Universității Valahia din Târgoviște, al senatorului Adrian Țuțuianu, actualul președinte PSD Dâmbovița, secretar al Biroului Permanent al Senatului României și președintele Comisiei Parlamentare de Control al SRI.

 “Cu mare bucurie, chiar de ziua lui Mihai Eminescu și de Ziua Culturii Naționale, am primit foarte multe telefoane și mesaje din Republica Moldova din zonele cu care județul Dâmbovița și Municipiul Târgoviște s-a înfrățit, de la Ialoveni și Ștefan Vodă. M-a sunat chiar și un fost student de-al meu de la Universitatea Valahia, Valeriu Muntean, actualul Ministru al Mediului din Republica Moldova, și m-am bucurat foarte mult.

 De altfel, eu sunt unionist convins și este de datoria mea să sprijin integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană și m-am înscris în Comisia Parlamentară pentru Relația cu UNESCO și în Comisia Parlamentară pentru Integrare Europeană a Parlamentului României și Parlamentului Republicii Moldova. Totodată, fac parte din Grupul de Prietenie România-Israel, din Grupul de Prietenie România-Portugalia și mi-am exprimat dorință de a face parte și din Adunarea Parlamentară a Francofoniei“, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu-președinte PSD Dâmbovița, la Columna TV.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.