March 29, 2024
News Ticker

Aproape 200 km de Drum Judeţean, fără contracte de deszăpezire la CJD

Deşi au fost organizate mai multe proceduri de achiziţii, la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, nu s-a reuşit atribuirea unor contracte de deszăpezire pentru aproape 200 de km. de Drum Judeţean.

Vom face în continuare proceduri de achiziție publică, legea ne permite chiar și o achiziție directă, însă nu am găsit o societate comercială interesată de preluarea acestei activități.

Pe sectoarele Pucioasa-Fieni, 73 kilometri, și Dragomirești-Malu cu Flori, 142,7 kilometri, lucrările vor fi executate de SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița cu mijloace proprii. Pe zona Moroieni-Padina și zona Șaua Dichiului, 64 kilometri, activitatea va fi asigurată de SC Ratelen Construct SRL, zona Petrești-Șelaru, 76,7 kilometri, Valea Mare-Costești Vale, 80,9 kilometri, deszăpezirea va fi asigurată de SC Montaj Paladiu SRL.

Pe zona Moreni-Valea Lungă-I.L. Caragiale și zona Văcărești-Produlești –Sălcioara, utilajele care vor asigura curățarea drumului aparțin SC Sava Serv Consult SRL, în asociere cu alte două societăți. La momentul acesta avem pe stoc 538 tone de nisip, 530 tone sare, 820 tone material antiderapant la SC LDP Dâmbovița, iar la societățile comerciale care execută servicii de deszăpezire avem pe stoc 1600 tone nisip, 332 tone sare și 500 tone material antiderapant. Activitățile sunt asigurate de un total de 87 de utilaje”,

a declarat Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1