November 18, 2018
News Ticker

Primăria Târgoviște! Pregătiri pentru amenajarea Bradului de Crăciun


Salariații Primăriei Municipiului Târgoviște lucrează de zor în vederea amenajării Bradului de Crăciun, amplasat pe platoul din fața Prefecturii Dâmbovița, în Piața Tricolorului, chiar în mijlocul Orășelului Copiilor, special amenajat pentru primirea lui Moș Crăciun.

Achiziționat anul trecut de către SC Municipal Construct, societate aflată în subordinea Primăriei Târgoviște, noul Brad de Crăciun nu a fost pe placul tuturor, rațiuni politice tembele și răutăcioase generând un văl de critici fără niciun suport real.

Și anul acesta se demonstrează că achiziționarea noului Brad de Crăciun s-a dovedit a fi o măsură binevenită, în condițiile în care targovistenii au “beneficiat” până anul trecut de tot felul de porecle de așa-ziși Brazi de Crăciun, simbolul Sărbătorilor de Iarnă.

În cazul în care Municipalitatea va lua măsuri și la nivelul instalațiilor electrice de sezon privind iluminatul public (aceleași de ani de zile și fără consistență !), atunci chiar că vom (re) simți plenar Magia Sărbătorilor de Iarnă. Așa cum ne-am dori !

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.