October 22, 2018
News Ticker

Partidul lui Bogdan Diaconu se întăreşte! PRU şi PRP, fuziune prin absorbţie


Partidul România Unită a devenit o voce și mai puternică, în urma fuziunii prin absorbție cu Partidul Românilor de Pretutindeni. Astfel, cei aproximativ 10.000 de membri ai P.R.P.– organizați în 10 filiale județene și 15 filiale în afara granițelor țării – vor deveni membri ai Partidului România Unită.

Împreună devenim o forță care va readuce valorile românești pe primul loc – de la capitalul autohton, până la zona spirituală a acestui popor. Noi am înființat un partid care să fie o voce puternică a românilor plecați în străinătate și care își doresc să revină în țară, dar care, din păcate, nu au foarte multe opțiuni la întoarcerea acasă. Împreună, alături de Partidul România Unită, ne vom recăpăta cu toții încrederea în forțele proprii și vom munci pentru același țel comun: reformarea României”, a declarat președintele P.R.P., Emanuel Sorin Cioacă.

La rândul său, liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, s-a arătat încrezător în viitor și în noua construcție.

Ne bucurăm că prietenii noștri din Partidul Românilor de Pretutindeni au ales Partidul România Unită. Suntem acum mai puternici, într-adevăr, iar mesajul nostru, spus clar și românește, se va auzi de-acum și mai bine: e timpul să spunem STOP oricârui demers antiromânesc, e timpul să readucem în prim plan valorile acestui neam și ceea ce ne definește ca popor. Le spun un Bun venit! sincer alături de noi și sunt sigur că proiectul nostru comun va avea succes. Partidul România Unită s-a întărit. Este un moment în care le pot spune și altor formațiuni cu adevărat românești că ni se pot alătura, ca să facem împreună politica neamului românesc!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.