May 30, 2020
News Ticker

Prejudiciu de peste 25 de miliarde de lei! Acuzaţii grave la adresa fostului primar din Corbii Mari

Acuzații grave la adresa fostului primar PDL din Corbii Mari, Constantin Anghel, considerat responsabil de prejudicierea unor proiecte de investiții locale cu peste 25 de miliarde de lei vechi.

 Acuzațiile vin din partea liderului PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care îl somează pe omologul său de la PNL, deputatul Cezar Preda, să răspundă acestor acuzații, în care este incriminat colegul său de partid, Constantin Anghel.

 “Dacă vreți exemplu de corupție la Partidul Democrat Liberal, vă informez că, la Corbii Mari, s-au finalizat mai multe expertize tehnice pentru lucrările derulate sub mandatul fostului primar al comunei, Constantin Anghel, membru de frunte al Partidului Național Liberal. Iată rezultatul acestor expertize tehnice: la lucrările de apă sunt plăți făcute și lucrări neexecutate în valoare de 20 de miliarde de lei vechi. Adică, din 39 de miliarde, cât s-au plătit până acum pentru lucrări de apă prin OG 38/2013, sunt neexecutate lucrări de 20 de milioarde, adică jumătate. La Școala din satul Grozăvești, care arată jalnic, s-au plătit lucrări de 85% din valoare și s-au executat de doar 30%. Și acolo avem un prejudiciu prezumat de 5 miliarde de lei vechi. Verificarea pe care o face actualul primar, Ionuț Bănică, continuă și pe alte aspecte. Prin urmare, dacă domnul Cezar Preda (nr-președintele PNL Dâmbovița) tot îi dă cu corupția, să ne răspundă la subiectele astea !”, a declarat Adrian Țuțuianu-președinte CJD și PSD Dâmbovița.

foto – politica broaștei

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1