October 22, 2018
News Ticker

Chindia, dezlănțuită! Cea mai clară victorie, 5-0 cu Dunărea Călărași


Chindia a obținut cea mai clară victorie în actualul sezon competițional, 5-0 cu Dunărea Călărași, în rundă a 17-a, după 5 înfrângeri în ultimele 7 etape. A înregistrat cea mai categorică victorie pe propriul teren și cea de-a 5-a obținută fără gol primit.

Fără Ispas și Grigore-indisponibili, dar beneficiind de revenirea lui Honciu și Vătavu, Chinda s-a dezlănțuit în confruntarea cu Dunărea Călărași, cei doi golgeteri târgovișteni, Cristian Cherchez, cu 10 reușite, și Cristi Neguț, cu 8 goluri marcate, respectându-și statutul de principali marcatori.

Recitalul golurilor l-a deschis Neguț, în minutul 28 (1-0), după ce goalkeeper-ul Meilă a scos de sub transversală o minge pe care scria gol, Cherchez majorând diferența în min.34, după o minge respinsă de defensivă oaspeților (2-0).

La reluare, în minutul 47, Cherchez a triplat avantajul după o centrare a aceluiași Neguț (3-0), Vătavu reluând în plasă o pasă a principalului marcator al grupării de sub Turn, Cristian Cherchez (4-0). Ultima reușită a meciului i-a aparținut juniorului Adrian Ioniță, de-abia intrat pe teren, care a închis tabela pentru un categoric 5-0, în minutul 84.

Rămâne de văzut dacă această victorie confortabilă reprezintă semnalul revirimentului Chindiei Târgoviște, dezamăgitoare în ultimele partide.

Chindia a evoluat în formula : Meilă-D.Pătru (cpt.), B.Dinu, Vătavu, Martac-Parghel (83 – Ioniță), G.Honciu, L.Mihai, (75 – Pencea), Stoica-Neguț, Cherchez (min.78 – Neagoe). Antrenori: Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu.

În etapele următoare: Unirea Târlungeni – Chindia Târgoviște miercuri, 23 noiembrie, ora 14:00, și Chindia Târgoviște – UTA “Bătrâna Doamnă” Arad sâmbătă, 26 noiembrie, ora 11:00.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.