October 22, 2018
News Ticker

Infractorii, în pericol! Razie a polițiștilor în Municipiul Târgoviște


Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi cei de la secţiile de poliţie rurală din arondare au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pe linia depistării şi sancţionării faptelor antisociale.

Astfel, poliţiştii au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.090 de lei şi au confiscat bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, în cuantum de 1.580 de lei.

Din totalul sancţiunilor, 20 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991, două pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 26 conform O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, a fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu:

În urma controlului efectuat la o societate comercială din Târgovişte, poliţiştii au descoperit 1.680 de țigarete expuse spre comercializare, pentru care administratorul societăţii nu deţinea documentele prevăzute de lege.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a agentului economic în conformitate cu Legea 12/1990, iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Foto: dcnews.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.