November 18, 2018
News Ticker

Scrisoare către dâmbovițeni! Liderul ANR, Adriana Bogheanu: “Iubesc România și neamul românesc!”


Am intrat în lupta politică, însă tot cu spiritul atent la nevoile Dumneavoastră de sănătate. În virtutea acestui fapt voi candida la Senatul României, locul 1, pe lista din Dâmbovița, a Partidului ,,Alianța Noastră România,, condus de Marian Munteanu.

Sunt dâmbovițeancă și timp de 17 ani, în funcția de Medic Șef – Director adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, am luptat pentru sănătatea dâmbovițenilor. Cu neobosit efort și impotriva unui sistem sanitar ,,bolnav,, am încercat să rezolv problemele celor care mi-au solicitat ajutorul. Stau mărturie faptele mele și cei ce au trecut pragul biroului meu.

Implicarea mea politică este în sensul luptei pentru sănătatea românilor, convinsă fiind că numai o națiune sănătoasă este o națiune puternică.
Iubesc România și neamul românesc! De aceea fac parte din armata invincibilă de patrioți români ,,Alianța Noastră România,, condusă de Marian Munteanu! Hai să ne prindem mâinile pentru iubire și frăție națională, altfel devenim ultima generație a nemului nostru!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.