October 20, 2018
News Ticker

Alege Să Fii Corect! Campanie a Ministerului Afacerilor Interne pentru alegerile parlamentare


În contextul alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016, Ministerul Afacerilor Interne derulează campania de  informare și prevenire ALEGE SĂ FII CORECT .

În cadrul campaniei au fost realizate mai multe tipuri de materiale și au fost alese modalități multiple de promovare pentru a atinge categorii de public-țintă cât mai diverse.

Astfel, au fost tipărite 22.000 de afișe și 10.000 de pliante, care au fost distribuite în întreaga țară pentru a fi amplasate în locuri aglomerate, în sediile unor instituții publice cu aflux important de cetățeni, precum și în locațiile secțiilor de votare.

De asemenea, au fost realizate spoturi audio-video care, în baza deciziei Consiliului Național al Audiovizualului privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile membrilor Senatului și Camerei Deputaților din anul 2016, vor putea fi inserate de către radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale.

Spoturile M.A.I vor fi difuzate și prin intermediul plasmelor care sunt amplasate în locuri publice din marile orașe, în mijloacele de transport în comun sau în stațiile de metrou.

Totodată, pe paginile web ale instituțiilor  M.A.I,  a fost creată o secțiune dedicată alegerilor. Vizitatorii site-urilor  pot  descărca afișul și spoturile realizate în cadrul campaniei de informare, accesând http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html.

Având în vedere rolul esențial pe care mediul online îl are în informarea alegătorilor, prin intermediul rețelelor de socializare vor fi transmise recomandări și informații utile privind alegerile din decembrie 2016.

20161111_1_1

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.