October 20, 2018
News Ticker

Liderii PNL: “Românii trebuie să afle cum minte PSD în apropierea campaniei electorale!”


Liderii PNL Dâmbovița apreciază că PSD a încălcat Constituția și legile în vigoare prin adoptarea amendamentelor la OG 20 privind majorările salariale din Educație și Sănătate cu doar o lună înaintea alegerilor parlamentare. Oficialii PNL acuză PSD de minciună și de încălcarea prevederilor Legii responsabilității fiscale.

Partidul Național Liberal susține cu toată tăria că aceste 2 categorii profesionale sunt îndreptățite să solicite niște salarii mai mari, însă nu dorim să fim părtași la un demers electoral pe care-l face PSD, călcând în picioare Legea responsabilității fiscale, care spune foarte clar la art.17: Cu 180 de zile înainte de finalul mandatului unui Guvern, nu este permis să se intervină asupra unor măriri salariale. Veți întreba de ce nu a venit Guvernul Ciolos cu Legea salarizării?! Deoarece acest demers a fost blocat de la distanță de PSD și românii trebuie să afle cum minte PSD în apropierea campaniei electorale, făcând niște promisiuni care nu pot fi susținute, care nu pot fi acoperite din punct de vedere bugetar“, a declarat Gabriel Plaiasu-consilier județean și prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița.

În ultima vreme, la PSD se citește disperarea, inclusiv prin defilarea la emisiunile TV, cu cei mai agresivi și controversați reprezentanți, unii chiar condamnați penal, cum este Liviu Dragnea. Același Dragnea, care, tot din disperare și în goana unui succes electoral, bătea cu palma de la tribuna Camerei Deputaților pentru ca PSD să asigure cvorumul și să voteze fără să crâcnească Legea care modifică OG 20 / 2016. PNL dorește ca, prin Legea salarizării unitare, să se facă dreptate atât celor din Educație și Sănătate, cât și altor categorii profesionale. PNL nu dorește să fie părtaș la o acțiune pur electorală, marca PSD.

PSD a încălcat Constituția și legile în vigoare prin adoptarea unei astfel de legi, dovedind o abordare populistă, care nu se bazează pe analiză sau pe dezbatere publică“, a afirmat Sorin Davidescu – purtător de cuvânt și vicepreședinte PNL Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.