October 20, 2018
News Ticker

Inaugurat de Ziua Naţională! Centrul Judeţean de Coordonare şi Intervenţie Dâmboviţa


Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a efectuat o vizită de lucru în zona fostei unităţi militare de la gară, unde CJD desfaşoară lucrări, în vederea realizării obiectivului “Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa”. Alături de preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, au mai fost prezenţi Vasile Dinu – Director General Direcţia Generală Infrastructură Locală, viceprimarul municipiului Târgovişte – Carmen Holban şi consilierul municipal Oana Vlăducă.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa:

 “Suntem la obiectivul de investiţii “Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa şi Construire Împrejmuire Teren”. Am avut două etape de lucrări. Etapa I, care a fost finalizată la sfârşitul anului trecut, în valoare de 1.550.950 lei şi etapa II, în valoare de 2.614.645 lei. Până acum am alocat din buget suma de 2.000.000 lei şi mai avem de alocat 549.000 lei, lucru pe care o să-l facem la rectificare dacă Guvernul României ne va acorda ceva în plus, iar dacă nu, suma va fi prinsă în bugetul anului viitor şi vom face plăţile pentru lucrări în lunile ianuarie şi februarie ale anului 2017.

Centrul acesta este obligaţia asumată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa la momentul când am primit cele 26,5 ha de teren de la Ministerul de Interne. Centrul trebuie terminat în luna aprilie 2017, fiind termenul maxim, pentru că altfel pierdem terenul. Din discuţiile pe care le-am purtat cu constructorii, eu doresc ca acest centru să îl inaugurez pe data de 1 decembrie 2016, ca să marcăm Ziua Naţională a României cu un cadou făcut judeţului Dâmboviţa, aşa cum am făcut în ultimii ani. Tot în cinstea Zilei Naţionale am finalizat Spitalul Judeţean de Urgenţă, anul trecut în cinstea Zilei Naţionale am finalizat Palatul Brâncovenesc de la Potlogi; eu am o anumită simbolistică naţională la care ţin foarte mult.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.