November 18, 2018
News Ticker

Traian Băsescu, la lansarea candidaților:”PMP va intra în Parlament cu un scor foarte bun!”


O delegație de peste 100 de persoane din Organizația PMP Dâmbovița a participat la evenimentul de lansare a candidaturilor din partea Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile parlamentare 2016. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului din București, în prezența a peste 6000 de oameni veniți din toate județele țării. Președintele Traian Băsescu a transmis celor prezenți câteva mesaje:

PMP va intra în Parlament cu un scor foarte bun. Nu datorită mie, ci datorită efortului pe care îl veţi face în toate judeţele. Deviza noastră, sloganul nostru, în această campanie este: „Lupt pentru România!“. Nu am crezut că o să mai văd sala asta ca pe vremea PDL, plină de entuziasm. Plină cu oameni care, prin entuziasmul lor, îmi arată că nu am greşit construcţia unui partid nou care să lupe cu sistemul, care să se dedice României.

A fost un moment în care spuneam că am îngenuncheat sistemul, dar nu l-am înfrânt. Preşedintele Ion Iliescu l-a consolidat. Am avut procurori generali numiţi de mine cărora le-am cerut să finalizeze dosarul Revoluţiei şi a Mineriadei. Acolo sunt tainele sistemului. Cei care au făcut să fie clasate, amânate, sunt cei care au protejat sistemul.

Misiunea noastră e să smulgem definitiv România din mâinile sistemului. Justiția trebuie să elucideze dosarul Revoluției și al Mineriadei din 13-15 iunie. Este clar că n-am reușit să distrug sistemul. Sistemul e format din generali, procurori, profesori, judecători și lucrează în interes propriu. Obiectivul nostru politic este Unirea cu Moldova. Unirea se va face, estimez eu, în 5-6 ani.

Pe lângă mesajele lansate de Traian Băsescu, mesaje pozitive au venit și din partea Președintelui executiv Valeriu Steriu:

Pentru politica românească astăzi este o zi importantă pentru că PSD-ul și PNL-ul înțeleg că nu se poate face politică fără Partidul Mișcarea Populară. Suntem partidul de care trebuie să se teamă pentru că fără noi nu vor pune primul-ministru la Palatul Victoria la 11 decembrie. Este astăzi o zi importantă pentru că îl avem astăzi, alături de noi, pe omul care a condus țara vreme de un deceniu și este omul care a condus de la Palatul Cotroceni. Dacă vom munci bine în următoarele 40 de zile, dacă ne vom strădui să dăm fiecare picătură de energie în campania care urmează, peste 40 de zile îl vom putea instala într-un alt palat, îl trimitem în Palatul Victoria. 

Avem astăzi toate ingredientele necesare pentru a avea succes în alegeri. Iar aceste ingrediente sunt cei mai buni candidați pe care i-ați văzut mai devreme, avem cele mai unite organizații și cele mai puternice, avem cea mai realistă ofertă electorală și cu sigurantă avem cea mai puternică locomotivă electorală, președintele Traian Băsescu“. 

Candidații PMP Dâmbovița prezentați astăzi la eveniment, au fost:

Pentru Senatul Romaniei:

-Radu Richard Vicentiu

-Toader Constantin

-Coman Valentina

-Lamba Gheorghe

Pentru Camera Deputatilor :

– Ivaschescu Nicolae

– Popa Dorel

– Nitu Liliana

– Nila Ciprian

– Banaru Razvan

– Hamza Marius

– Nitoiu Valentin

– Dragomir Daniel

– Oprisan Gabi

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.