April 6, 2020
News Ticker

PMP, grea lovitură înainte de alegeri! Partidul lui Traian Băsescu rămâne făra (un) președinte

Unul dintre liderii marcanți ai PMP reclamă metodele nedemocratice și dictatoriale de organizare și funcționare ale partidului lui Traian Băsescu la nivelul județului Dâmbovița, înaintându-și demisia din funcție chiar înainte de examenul electoral din 11 decembrie.

Este vorba despre Răzvan Ioan – președintele PMP Târgoviște, care și-a dat demisia din fruntea Organizației Municipale.

Domnule Președinte Nicolae Ivăschescu,

Subsemnatul IOAN Răzvan Nicolae, membru al PMP Partidul Mișcarea Populară, având funcția de Președinte interimar al organizației municipale PMP Târgoviște, vă înaintez demisia din funcția mai sus amintită.

Motivez această acțiune prin lipsa unei colaborări a dumneavoastră cu Consiliul Executiv Județean al PMP (din care fac parte) și luarea deciziilor privind organizarea PMP fără a consulta, informa sau vota hotărâri în C.E.J. conform statutului Partidului Mișcarea Populară și vă amintesc aici din Statutul Partidului pe care îl reprezentați :

“Art.23 (1) Excluderea unui membru din „PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ” se propune și se hotărăste astfel:

b. pentru membrii Consiliului Executiv Local și pentru membrii cu funcții politice în Administrația Publică Locală, la propunerea Consiliului Executiv Local, prin hotărarea Consiliului Executiv Județean sau de Sector;”

Țin să vă amintesc faptul că sunteți Președinte al acestei organizații și consider că destabilizarea organizațiilor locale nu ar trebui să fie obiectivul dumneavoastră, ba din contră, întărirea lor pentru alegerile imediat următoare, dar și pentru cele ce vor veni după data de 12 Decembrie 2016.

De asemenea vă amintesc faptul că sunt aproximativ 3 luni de la NUMIREA dumneavoastră ca președinte al organizației și nu a avut loc:

-nicio ședință a Consiliului Executiv Județean ( din care fac parte);

-nicio ședință de prezentare a candidaților pe care PMP Dâmbovița( din care fac parte) îi propune ( un rezumat al studiilor și experienței profesionale) pentru Parlament

-nicio ședință de votare a listei de candidați (la care conform statului ar fi trebuit să particip)

-nicio ședință de stabilire sau măcar comunicare a strategiei de precampanie sau de campanile ( la care ar fi trebuit să particip)

Rămân în continuare membru fidel al Partidului Mișcarea Populară, dar nu al metodelor nedemocratice și dictatoriale de organizare și funcționare a Organizației Județene Dâmbovița conform cărora dumneavoastră luați decizii după bunul plac sau interes .

Îmi pare rău că nu pot ajuta partidul la aceste alegeri și sper că aceste metode de lucru se vor schimba după alegerile din 11 Decembrie…

20161103_15_1

Foto 1: pmponline.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.