June 1, 2020
News Ticker

PNL, despre candidatura lui Titus Corlăţean:”batjocură la adresa românilor din Diaspora”

PSD Dâmbovița nu se poate dezice de gena sa ipocrită, indiferent cât de frumos își ambalează declarațiile publice pe care încearcă să le servească, pe nemestecate, electoratului.
 După ce au făcut un titlu de glorie din faptul că vor propune pentru listele de la alegerile parlamentare doar dâmbovițeni, liderii social-democrați s-au sucit la 180 de grade și anunță – pe ultima sută de metri – o posibilă candidatură ”de calibru” la Senat: fostul ministru de Externe, Titus Corlățean. Același Titus Corlățean care, în 2014, își bătea joc de milioanele de români pe care îi ținea la cozi infernale pentru a putea vota în Diaspora! Același Titus Corlățean care  a scăpat de urmărirea penală cerută de DNA, doar prin votul colegilor săi parlamentari!

Să vii într-un județ în care zeci de mii de tineri au fost nevoiți să plece în afara țării din cauza sărăciei, pentru a obține un loc de senator la fel cum ai obținut și imunitatea în fața legii penale, asta înseamnă să fii ”candidat de calibru” pentru PSD Dâmbovița! Și, mai mult decât atât, asta înseamnă să pierzi definitiv contactul cu realitatea într-un județ pe care crezi că-l stăpânești, ținându-l sub papucul opresiv al unei politici falimentare și ipocrite.

Iulian Vladu,
Prim-vicepreședinte coordonator PNL Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1