May 30, 2023
News Ticker

Absolvenții clasei a VIII-a! Află rezultatele la repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat

Ministerul Educaţiei a publicat sâmbătă, 24 iulie, ora 10:00, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a (pentru anul școlar 2021 – 2022).

În județul Dâmbovița au fost repartizați 2080 de elevi în învățământul liceal de stat (100% din totalul elevilor cu opțiuni completate).

În etape anterioare au fost admiși:

  • 284 de elevi la specializări vocaţionale;
  • 35 de elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor de etnie romă;
  • 14 elevi pe locuri speciale, rezervate candidaților cu CES.

Alți 406 elevi s-au înscris pe locurile alocate rutelor de școlarizare în învățământul profesional.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 25-28 iulie, candidații vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

A  doua etapă de repartizare computerizată se va desfășura în perioada 29 iulie – 5 august, pentru candidații care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic. Pentru această etapă sunt disponibile 354 locuri.

Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în a doua etapă a admiterii în învățământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere.

În intervalul 9 – 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după cele două etape de repartizare computerizată.

 

Inspector școlar general,

Prof. HOMEGHIU Cătălina

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1